Disclaimer

We doen ons best om de website geldlesinalmere.nl zo goed mogelijk te maken. We proberen begrijpelijke teksten te gebruiken.
Toch is het mogelijk dat de informatie onvolledig is en/of onjuistheden bevat. Geldlesinalmere.nl sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook die het gevolg is van het gebruik van deze website.
Wij willen onze bezoekers zo goed mogelijk informeren en helpen, maar het opvolgen van adviezen en de aanschaf van beschreven producten of diensten geschiedt uiteraard op eigen risico.

Privacy

Persoonsgegevens die (al dan niet) via deze site worden verzameld, gebruikt geldlesinalmere.nl alleen voor het doel waarmee de bezoeker ze heeft achtergelaten. Voor de volledige privacy statement in verband met de algemene verordening gegevensbescherming (AVG) verwijzen we je naar deze bijlage

 

Je kunt deze website anoniem raadplegen. Geldlesinalmere.nl verzamelt geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van deze site.

 

Als je via het contactformulier van geldlesinalmere.nl een bericht achter laat, vragen wij naar je naam en e-mailadres voor de beantwoording van de vraag. Meld je jezelf aan voor onze nieuwsbrief, dan worden jouw gegevens uitsluitend gebruikt voor de verzending. Wanneer je je afmeldt voor deze service, worden jouw gegevens van onze verzendlijst verwijderd.

 

Kom je onjuistheden tegen, dan stellen wij het op prijs als je deze aan ons doorgeeft. Dit kan via het contactformulier.

Ga naar de inhoud